Accessoarer

Exklusivt utbud

Tycke och smak är i allra högsta grad något personligt, men när det gäller att hitta rätt gåva för rätt tillfälle kan du vara lugn. Vi har ett brett urval av eleganta produkter som passar för alla tillfällen och smaker.

Machettknappar

Exklusiva pennor, eleganta väskor, bälten, stilfulla manschettknappar och trendiga tändare. Ja, listan med våra utsökta produkter från bland andra Caran d’Ache, Montblanc, Dalvey, S.T. Dupont, Davidoff, Graf von Faber-Castell kan göras lång. Här presenterar vi en bråkdel, ett smakprov, en känsla av det som vi associerar med njutning och stil.

Vackra accessoarer

Sätt pricken över i:et och komplettera med en personlig accessoar. Njut av att bära och använda en vacker klocka, en magnifik tändare, en elegant och funktionell agenda eller en prestigefull väska. Vi på Brobergs kan förse dig med hela serier av produkter som alla utstrålar och representerar klass och stil.

Skrivdon med stil

Det finns pennor och det finns pennor. Våra pennserier från Montblanc, Caran d’Ache, Aurora, Graf von Faber-Castell, S.T. Dupont, Visconti och Cross är något utöver det vanliga. Upplev den genuint lyxiga känslan av ett skrivinstrument med perfekt balans och ett elegant yttre. Kanske vill du ha en reservoarpenna med 14 eller 18 karats guldspets och smyckad med vackra detaljer?

I e-postens tidevarv är en exklusiv penna en välkommen gåva och ägodel. En penna med rätta utseendet, greppet och tyngden ger en enastående känsla av lyx. Att skriva med stil är en tidlös njutning som alla borde unna sig.

Eleganta lädervaror

Machettknappar

 

Äkta läder upplevs med flera sinnen. Det ser ut, doftar och känns på ett speciellt sätt. Det förmedlar en genuin känsla av kvalitet och styrka.

Brobergs lädervaror från Caran d’Ache, Montblanc, S.T. Dupont och Dalvey erbjuder just den lyx som varor av äkta läder gör. De gör mer än att fylla sin funktion som bälten, plånböcker och väskor – de andas kvalitet och stil.