För Företag

Tycke och smak är i allra högsta grad något personligt, men när det gäller att hitta rätt gåva för rätt tillfälle kan du vara lugn. På Brobergs har vi ett brett urval eleganta produkter som passar för alla tillfällen och smaker.

Låt oss hjälpa dig och bli din samarbetspartner för företagspresenter av högsta kvalitet. Vi har arbetat med kända och exklusiva varumärken i mer än 125 år. Utnyttja styrkan i kända varumärken! Vi har kunskapen och varorna för att kunna erbjuda väl utvalda presenter till dina viktiga kunder och medarbetare.

Gravyr

Gör din present personligare med en gravyr. Vi kan även gravera logotyper. Vi vill gärna berätta mer, kontakta oss via e-post eller per telefon.

Gustav Lindberg alt. Andreas Lundskog i Göteborg - 031 15 36 14
Jonas Selling i Stockholm - 08 611 69 00

Val av gåva

När du profilerar ditt företag och förstärker ditt varumärke genom presenter finns det ofta två vägar att gå, med eller utan gravyr. Men det avgörande är valet av vad du skall ge bort, välj med omtanke. Detta kommer att uppskattas mer än bara som en värdefull gåva. Utnyttja därför styrkan i kända varumärken för att ytterligare förstärka ditt eget varumärke.

Vi erbjuder en mängd eleganta artiklar i alla prislägen. Allt från pennor till lädervaror, pluntor till klockor, cigarrer till manschettknappar, kompasser till nyckelringar, humidorer till portföljer. Gemensamt för alla är att de kommer från stora och välrenommerade varumärken som: Dalvey, Davidoff, Caran d'Ache, Montblanc, Aurora.

Du är varmt välkommen att besöka våra butiker där alla varor finns presenterade. Har du inte möjlighet att besöka oss kommer vi gärna till dig.