Pennor & Accessoarer

Presenttips!

Exklusivt utbud

Tycke och smak är i allra högsta grad något personligt. Vi har ett brett urval av eleganta produkter som passar för alla tillfällen och smaker.

Exklusiva pennor, eleganta väskor, bälten, stilfulla manschettknappar och trendiga tändare. Ja, listan med våra utsökta produkter från bland andra Caran d’Ache, Montblanc, Dalvey, S.T. Dupont, Davidoff, Aurora  kan göras lång.

Caran d'Ache Leman Dalvey Manschettknappar Dalvey Herrsmycken

Skrivdon med stil

Det finns pennor och det finns pennor. Upplev den genuint lyxiga känslan av ett skrivinstrument med perfekt balans och ett elegant yttre. Kanske vill du ha en reservoarpenna med 14 eller 18 karats guldspets och smyckad med vackra detaljer?

I e-postens tidevarv är en exklusiv penna en välkommen gåva och ägodel. En penna med rätta utseendet, greppet och tyngden ger en enastående känsla av lyx. Att skriva med stil är en tidlös njutning som alla borde unna sig.

Aurora Demonstartor Montblanc Boheme Caran d'Ache Ecridor

Vackra accessoarer

Sätt pricken över i:et och komplettera med en personlig accessoar. Njut av att bära och använda en vacker klocka, en magnifik tändare, en elegant och funktionell agenda eller en prestigefull väska.

Dalvey Klockor Dupont Tändare Dalvey Armbandsur

Eleganta lädervaror

Äkta läder upplevs med flera sinnen. Det ser ut, doftar och känns på ett speciellt sätt. Det förmedlar en genuin känsla av kvalitet och styrka.