Hem » CIGARR » Cigarrer » CAO » Flathead » CAO Flathead Camshaft 554

Lämna ett omdöme

Omdöme (2)

Flathead 554
En fet cigarr till ett bra pris ligger bra mellan fingrarna, lätt att ha i mungipan En fantastiskt lätt rökt cigarr att njuta av både till vardags som fest smaken gifter sig bra till en stark kopp kaffe, kaffet lockar fram choklad och lite av vanilj smaken.
Frasse
2017-06-10 21:22:49
Härlig cigarr
Härlig cigarr! Prisvärd. Basen är helt klart choklad. Växlande mellan kakao och mer söt choklad. I början dessutom bra med kryddor. Mot slutet mer nötiga och vaniljiga toner. Inte jättekomplex men desto mer konsistent. Bra drag! Brinner bra, självkorigerar sig för det mesta. Mycket rök trots lätta puffar - helt i min stil! Har rökt rätt många av denna, bara någon har varit lite kärv och besk. Det får vi leva med. Det som dock är lite jobbigt med denna är den extremt sköra huvan. Hur jag än gör är det svårt att den inte skadas vid snoppning.
Mikael
2016-04-18 19:58:12

CAO Flathead Camshaft 554

Format: Robusto / 21x140 mm / Nicaragua

Välj förpackning:
Artnr: 752
110 :-
Artnr: 1132009953
2395 :-

Produktbeskrivning

Format: Robusto / 21x140 mm / Nicaragua

Cigarrerna i serien har alla namn med anknytning till klassiska bilmotorer – Vad sägs om den kraftigt stora Big Block, den klassiska robuston Camshaft eller den mer eleganta panatellan Piston. Det är inte bara namnen som gör cigarrerna speciella. Rent visuellt slås man av deras platta boxpressade form och den mycket kantiga spetsen, vilket gör dem än mer spektakulära. Blandningen skäms inte heller för sig. Basen i cigarren består av tobak från Nicaragua och Dominikanska Republiken med ett omblad från Ecuador av arten Connecticut Habano. För att balansera cigarrens kryddiga bas finns sedan ett Connecticut Broadleaf av madurotyp som med sin sötma balanserar karaktären.

Läs mer

Mer information

Dokument (0)

Blogga om

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

  • Format: Panetela / 17x165 mm / Nicaragua
    från 94 :-