Brobergs Cigarrpodcast

Nu tar Brobergs med sina hundraåriga traditioner steget in i framtiden med sin egen cigarrpodd, där du som lyssnare kan ta del av intressanta och trevliga samtal mellan programledarna och deras spännande gäster.
I centrum står förstås den goda cigarren med alla sina olika aspekter, men våra spirituella gäster ges stort utrymme att prata om vad som faller dem in.
Vi hälsar alla våra lyssnare hjärtligt välkomna till en upplevelse vi hoppas skall präglas av samma inbjudande värme som möter alla i våra butiker.

Axel HesslingAxel Hessling
Poddens ständiga bisittare och aficionado. Mångårig medarbetare på Brobergs i Stockholm, med förflutet som bland annat bartender. Seglarentusiast som från början växt upp i Täby, men som numera bor i Stockholm med den överraskande kompetensen att veta mycket om ved.

Anders ErikssonAnders Eriksson
Vetgirig och läraktig programledare med historikerbakgrund i museivärlden. Uppvuxen i Sörmland från början, som sedan 2016 arbetar i Stockholmsbutiken. Initierad kännare av Carl von Linné och har en gång hållit i ett julkort från Karl XII.


Cigarrpodden avsnitt 2Avsnitt 2 - 8 mars 2018
Internationella kvinnodagen till ära, gästas Brobergs cigarrpodd av Karolina Kastensson från Brobergs i Göteborg. Hon avslöjar sina planer om Brobergs framtid, berättar hur det är att vara fånge i en tobakshandel och ger era värdar en läxa i att aldrig ta någon för givet.
Dagens cigarr - Eiroa Classic Robusto


Cigarrpodden avsnitt 1Avsnitt 1 - 22 februari 2018
I första avsnittet av Brobergs cigarrpodd presenterar sig era värdar lite närmare. Anders får en språklig aha-upplevelse och Axel undrar om man kan sätta ett pris på 390-årigt smör.
Dagens cigarr - Oliva Serie V Melanio Petit Corona.