Cigarrmakaren Christian Eiroa på besök

Christian EiroaDen 9-14 maj kommer cigarrmakaren Christian Eiroa att vara på cigarrturné och besöka våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Christian, som har ett flertal egna varumärken, producerar även Steffos förnämliga cigarrer.
I samband med hans besök kommer vi att ha tre event där vi under trevliga former kan umgås och avnjuta cigarr med denna cigarrpersonlighet.

Steffo kommer att vara med på eventet i Stockholm, men i Göteborg är det ännu oklart och i Malmö dessvärre inte möjligt denna gång på grund av andra uppdrag.

Välkomna!

Stockholm
Onsdagen den 9 maj

Plats: Scandic Hasselbacken, Djurgården
Tid: 18-22
Läcker buffé och cigarrer
Pris: 550:-
Anmälan: Du anmäler dig till vår butik i Sturegallerian, antingen på telefon 08-611 69 00 eller via e-post: stockholm@brobergs.se. När du har anmält dig betalar du och hämtar ut din biljett hos Brobergs i Sturegallerian.

Göteborg
Lördagen den 12 maj

Plats: Restaurang Runegård, Godsgatan 9, Göteborg
Tid: 17-21
Läcker buffé och cigarrer
Pris: 550:-
Anmälan: Du anmäler dig till vår butik i Arkaden, antingen på telefon 031-15 12 60 eller via e-post: goteborg@brobergs.se. När du har anmält dig betalar du och hämtar ut din biljett hos Brobergs i Arkaden.

Malmö
Måndagen den 14 maj

Plats: Nyströms Gastronomi, Norra Vallgatan 66, Malmö
Tid: 18-22
Läcker buffé och cigarrer
Pris: 550:-
Anmälan: Du anmäler dig till vår butik i Triangeln, antingen på telefon 040-643 01 31 eller via e-post: malmo@brobergs.se. När du har anmält dig betalar du och hämtar ut din biljett hos Brobergs i Triangeln.