Boveda 

100 % funktion, 0 % bekymmer

Bovedas fuktare är det absolut enklaste och tryggaste sättet att skapa rätt miljö för dina cigarrer. Med en fuktare som både ger och tar fukt får du full kontroll i din humidor.

Många av världens cigarrproducenter rekommenderar att man använder Bovedas fuktpåsar för sin cigarrförvaring. För en perfekt cigarrupplevelse är det inte bara viktigt att ha rätt fuktighetsnivå i humidoren utan det är också viktigt att miljön är stabil. Framförallt om du vill lagra dina cigarrer i många år. Risken för försämring av dina cigarrer är mycket större om inte miljön är perfekt.

Bovedas fuktpåsar (60gr) finns i 5 fuktighetsnivåer: 84,75,72,69 och 65%. Allt för att passa just din humidor och dina önskemål. Boveda erbjuder en elegant hållare i trä för sina påsar så att du kan få en snygg montering i din humidor. Förutom standardpåsar som passar för humidorer så finns också mindre påsar avsedda för förvaring i t.ex. Zip-lock påsar eller andra mindre förpackningar.

För en ännu smidigare cigarrförvaring finns också 320 grams påsar vilka räcker upp till 6 gånger så länge som en 60gr påse.

Vilket fuktighetstal skall jag välja?

% Ger följande fuktighet i en trähumidor *
84% För uppfuktning av humidorer
75% 71-75%
72% 68-72%
69% 65-69%
65% 61-65%

 *= Då en trähumidor ofta läcker en del fukt kan den verkliga fuktigheten variera.

Hur fungerar Boveda Systemet? Läs mer…

Produkter
12 36 72